گروه پرستاری در آمریکا در 4 رده خدمتی فعالیت دارد

آمار مطالب

کل مطالب : 473
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 19
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 167
بازدید سال : 2739
بازدید کلی : 13361

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 167
بازدید کل : 13361
تعداد مطالب : 473
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 12 آبان 1395
نظرات

تاريخ: 1394/08/11 ساعت خبر: 8:10 AM  

 

 http://www.ino.ir/tabid/40/ctl/ArticleView/mid/384/articleId/10637/language/en-US/---4-----.aspx

 

رئیس کلینیک تخصصی در ایالت اوکلاهامای آمریکا:

 

گروه پرستاری در آمریکا در 4 رده خدمتی فعالیت دارد/پایین ترین رده یکسال آموزش می بیند

 

رئیس کلینیک تخصصی در ایالت اوکلاهامای آمریکا گفت: گروه پرستاری در آمریکا شامل 4 رده خدمتی است، پایین ترین رده با یکسال آموزش کارهای خدماتی را انجام می دهد و بالاترین رده با 7 سال آموزش امکان تجویز حدود 300 دارو را دارد.

 

 گروه پرستاری در آمریکا در 4 رده خدمتی فعالیت دارد/پایین ترین رده یکسال آموزش می بیند

 

دکتر ابوالقاسم رضایی که 25 سال در آمریکا به عنوان پزشک متخصص داخلی و خانواده فعالیت کرده است، در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری ضمن تشریح رده بندی گروه پرستاری در آمریکا گفت: در آمریکا نرس (پرستار) به مفهومی که در ایران است وجود ندارد بلکه گروه پرستاری به 4 رده تقسیم می شوند که از بالاترین رده به ترتیب شامل نرس پرکتیشنر، RN و LPNو medical assistant می شوند.

 

وی افزود: نرس پرکتیشنرها این اجازه را دارند که بیمار ویزیت کنند و دارو تجویز کنند و در مواردی که در تجویز دارو با مشکلی مواجه می شوند با پزشک مشورت کنند. این گروه می توانند در روستاها فعالیت مستقل داشته باشند و تقریبا اختیار دارند که برای بیماران نسخه تجویز کنند اما باید با یک پزشک در تماس باشند تا اگر احتیاج به مشاوره داشتند، از وی مشاوره بگیرند.

 

رئیس کلینیک تخصصی ایالت اوکلاهاما ادامه داد: در آمریکا داروها به پنج رده تقسیم بندی می شوند که نرس پرکتیشنرها به هیچ عنوان اجازه تجویز داروهای رده اول را ندارند اما داروهای رده دوم و سوم را می توانند زیر نظر پزشک تجویز کنند و داروهای رده چهارم و پنجم مانند داروهای کنترل کننده قند خون، کلسترول و فشار خون را می توانند بدون نظر پزشک به بیماران تجویز کنند.

 

وی یادآور شد: نرس پرکتیشنرها دوره آموزشی سه ساله را پس از کسب RN طی می کنند و بالاترین رده پرستاری را در آمریکا دارند و می توانند یکسری خدمات کلینیکی را انجام دهند.

 

رضایی اضافه کرد: در رده بعدی RNها هستند که بیشتر در بیمارستانها کار می کنند و تقریبا 90 درصد آنها خدمات بیمارستانی ارائه می کنند و در بخش های مختلف بیمارستانی نظیر ICU، CCU و سایر بخش ها فعالیت می کنند و در حقیقت این نیروها دستورات پزشک را اجرا می کنند.

 

وی افزود: نیروهای RN حدود 4 سال دوره آموزشی دانشگاهی را طی می کنند و در آمریکا اغلب این نیروها در دانشگاه های خصوصی تربیت می شوند زیرا در آمریکا مراکز دولتی به مفهومی که در ایران است، وجود ندارد.

 

این متخصص داخلی و پزشک خانواده گفت : LPN ها در حقیقت نیروهایی هستند که زیر دست پرستاران فعالیت می کنند و 3 سال در مدارس پرستاری دوره آموزشی دیده اند. این نیروها می توانند با نظارت RNها خدماتی نظیر خونگیری، تزریق دارو به رگ، دادن دارو به بیمار، اخذ شرح حال بیمار را در بیمارستانها ارائه کنند و به نوعی کمک پرستار محسوب می شوند.

 

وی ادامه داد: پایین ترین رده خدمتی در گروه پرستاری در آمریکا مدیکال اسیستنت ها هستند که معمولاً کارهای خدماتی نظیر جابجایی بیمار، نظافت بیمار، آوردن ظرف ادرار و مدفوع برای بیمار را انجام می دهند و برای آموزش این خدمات، دوره ای یکساله را طی می کنند و به نوعی خدمات کمک بهیاران در ایران را انجام می دهند.

 

رضایی ارائه آموزش های بهداشتی و پیشگیرانه را در آمریکا فقط مختص پزشکان خانواده عنوان کرد و گفت: RNها به هیچ عنوان اجازه دخالت در امر آموزش به بیمار را ندارند و بدون نظر پزشک قدرت انجام هیچ اقدام بهداشتی و درمانی را ندارند و نمی توانند به بیمار آموزش بدهند و یا تجویز کنند.

 

وی در خصوص نسبت پرستاران به تخت های بیمارستانی و بیماران گفت: این تعداد بسته به ایالت ها، بیمارستانها، کلینیک ها و بخش های مختلف بیمارستانی و پزشک مربوطه کاملاً متفاوت است و نمی توان استاندارد خیلی مشخصی در این خصوص ارائه کرد. به عنوان مثال در ICU هر تختی یک پرستار دارد. در بخش ها هر 5 اتاق یک LPN و یک مدیکال اسیستنت دارد به طوری که هر LPN حدود 5 مریض را پوشش می دهد و یک RN هم بالا سر این افراد است.

 

رئیس کلینیک تخصصی ایالت اوکلاهامای آمریکا درباره میزان دریافتی رده های مختلف پرستاری در آمریکا گفت: نرس پرکشینر ها از 50 دلار تا 70 دلار در هر ساعت دریافتی دارند که بسته به میزان ساعات شیفت این دریافتی متفاوت می شود. این رقم برای RNها از 30 دلار تا 40 دلار برای هر ساعت کار تقلیل می یابد.

 

وی افزود: در مورد LPNها نیز میزان دریافتی در هر ساعت ارائه خدمت از 15 تا 25 دلار و برای مدیکال اسیستنت ها از 9 تا 15 دلار برای هر ساعت کار متفاوت است.

 

وی در خصوص دریافتی پزشکان متخصص در آمریکا نیز گفت: یک پزشک متخصص تقریبا سالانه 250 هزار تا 300 هزار دلار درآمد دارد. پزشکان عمومی در شهرها و بیمارستانهای آمریکا اجازه فعالیت ندارند و بیشتر در روستاهایی که متخصص حضور ندارد این افراد امکان فعالیت دارند.

 

پایان خبر 

 

کد: 10637



تعداد بازدید از این مطلب: 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود